Kære gode mennesker i Darum

Efter seneste Lokalrådsmøde, skal der fra Butiksudvalget lyde en stor tak til de fremmødte og jeres positive interesse og tilkendegivelse af ønsket om etablering af en ny købmandsbutik i Darum.

Det har været fantastisk med al den konstruktive feedback vi har fået. Alle idéer og erfaringer bliver modtaget med stor glæde og vendt på vores møder. Så bliv endelig ved med det. Tak! 

Motivationen for en butik
Motivationen for en ny købmandsbutik var og er, at butikken skal komplimentere alle de goder vi i forvejen har i vores lokalsamfund. Med butikken vil vi opnå øget interesse for bosætning i byen. Dette vil ligeledes give en positiv afsmitning på Darum Børneby, øget tilgang til vores fritidsfaciliteter, skabe nye arbejdspladser i byen og sidst men ikke mindst medvirke til endnu et socialt mødested i lokalområdet.

Forudsætningen
Forudsætningerne for butikken er dog en økonomisk opbakning fra alle jer borgere i Darum. Derfor er det også så vigtigt at I er med i hele processen og vi vil løbende forsøge at holde jer opdateret når der er nyt.

Hvad sker der nu?
Som nævnt på mødet er vores mål, at vi skal åbne vores nye lokale dagligvarebutik ultimo 2019.

DAGROFA har indtil nu udarbejdet en mindre og meget positiv markedsundersøgelse for butikken og området. Næste fase som vi sætter i gang nu, er en mere dybgående markedsundersøgelse, kontakt til kommunen samt undersøgelse omkring kreditfinansiering m.m.

Borgermøde i foråret
Butiksudvalget satser på, at indkalde til et borgermøde tidlig forår 2018, hvor vi vil præsentere projektet i en mere detaljeret form.

Pssst! … “Det er ikke butikken i sig selv, men stedet og det den skaber”

De bedste hilsner
Butiksudvalget

Kontaktoplysninger:
Birgit Hansen, birgit.hansen@darum.dk
Christel Buhl, christelbuhl@bbsyd.dk
Birgit Mølgaard, lobo@bbsyd.dk
Helle Nissen, sandager@darum.dk
Lars Sørensen, sandager@darum.dk
Erik Husted, husted@bbsyd.dk
Lasse Boesen, baunly@bbsyd.dk