Darum er nu tættere end nogensinde på at få en afklaring på om købmandsbutikken bliver en realitet

“Inden for 4-6 uger kender vi det nøjagtige anlægsbudget”

Bestyrelsen kan derefter komme med en helt konkret udmelding om byggeriets realisering.
Tiltroen og optimismen omkring projektet er stor.

Status på projektet
Bestyrelsen bag Darum Butikscenter ApS arbejder trods sommerferietider på højtryk og var senest samlet mandag 3. juli. Status på projektet omkring opførelsen af købmandsbutikken er, at projektet har været ude i licitation. Det er virksomheden CM Byg i Gredstedbro, der er valgt til at stå for byggeriet. Herfra går arbejdet videre.

Fra Formanden lyder det
Formanden for Darum Butikscenter ApS Lasse Boesen fortæller: “Vores deadline er, at byggeriet skal sættes i gang senest 1. december i år, hvis vi skal opretholde de 600.000 kroner, vi er stillet i udsigt fra Vækstfonden. Den dato kommer hurtigt tættere på, men vi har arbejdshandskerne på, og vi har stor tiltro til, at vi vil lykkes med finansiering af projektet inden for den økonomi og budgetramme, vi har på nuværende tidspunkt.

I tæt samarbejde med vores rådgiver ar-co (Bramming), arbejder vi lige nu med at finde besparelser og tilretning på projektet, sådan at finansiering og driftsøkonomi kommer til at hænge fornuftigt sammen”.

Især det nuværende renteniveau er en udfordring for økonomien. Bestyrelsen har derfor været igennem rigtig mange punkter for at få projektets økonomi til at hænge sammen. Alt fra tag, belægning, indretning af butikken, samt grundstykket er blevet optimeret, så bestyrelsen føler sig sikker på, at projektet kan løbe rundt, hvis bryggeriet bliver sat i gang.”

Bestyrelsen bag Darum Butikscenter ApS består udover formand Lasse Boesen af Erik Husted, som er direktør i selskabet, Karsten Degnbol, Mads Eriksen, Simon Søby Jensen, Lars Sørensen og Ingrid Jensen.

Kontakt:
Lasse Boesen (Bestyrelsesformand)
+45 2620 0946

Se tidligere indlæg om købmandsbutikken